Mededeling m.b.t buitenlandse overmakingen

Beste klant,

Momenteel ervaren wij technische problemen bij het uitvoeren van buitenlandse overmakingen en om deze reden verzoeken u om de buitenlandse overmakingen voorlopig niet via Internet Banking te doen maar tijdelijk handmatig middels een papierenopdracht. Op deze wijze kunnen we een en ander goed opvolgen en voorkomen dat dit tot onacceptabele vertragingen leidt.

Het formulier voor buitenlandse overmakingen vind u door op onderstaande knop te klikken. Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen (let wel door de procuratiehouder) en opsturen (voorzien van de verplichte onderliggende stukken) naar uw RM of uploaden via bankmail (onder vermelding van verzoek tot buitenlandse overmaking) of persoonlijk deponeren in de brievenbus op ons hoofdkantoor.

Heeft u recentelijk reeds een buitenlandse overmaking via Internet Banking geïnitieerd? Graag geen tweede opdracht opsturen ter voorkoming van een dubbele overmakingen.

Vanwege de uitzonderlijke situatie brengen wij u uiteraard geen extra kosten in rekening. Ook verzoeken wij u rekening te houden dat de overmaking wat vertraging kan oplopen maar wij mikken er op dat deze binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak en wij werken er met man en macht aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank N.V.

 

De beste financiële diensten voor u!

De Surinaamsche Bank N.V.  stelt als grootste commerciële bank een breed dienstenpakket beschikbaar aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij onze cliënten, zijn wij in staat onze clientèle op een adequate wijze te bedienen. Hierbij zijn onze professionele medewerkers, die integriteit en respect hoog in het vaandel houden, de belangrijkste succesfactor.

Historie

Kort na de afschaffing van de slavernij werd De Surinaamsche Bank N.V opgericht. In die tijd was de heer Simon Abendanon als kapitein en gerechtsdeurwaarder werkzaam in Suriname. Er heerste een monetaire chaos in de periode rond 1863, vanwege de afschaffing van de slavernij. De afschaffing van de slavernij zorgde voor vrije mensen in Suriname die mochten werken tegen betaling en de verwachting was dat de landbouw tot bloei zou komen. Als gevolg hiervan zou ook de handel zich uitbreiden. Hierdoor ontstond bij de heer Abendanon het idee deze economische groei te faciliteren middels het oprichten van een bank, die het economisch verkeer in Suriname kon begeleiden. 150 jaar verder is de Surinaamsche Bank uitgegroeid tot de leidende commerciële bank in Suriname.

History

Onze Visie

De Surinaamsche Bank is de beste bank voor Suriname.

Onze Missie

De Surinaamsche Bank is diepgeworteld in de Surinaamse samenleving en biedt op klantgerichte wijze de beste financiële diensten aan particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Deze missie is gebaseerd op onze kernwaarden en wordt uitgedragen door onze toegewijde en trotse medewerkers. Door onze activiteiten voegen wij waarde toe aan de Surinaamse gemeenschap in het algemeen en aan onze klanten, medewerkers en aandeelhouders in het bijzonder.

Open
Gelijkwaardig als partners | Transparant | Samen | Gastvrij | Maatschappelijk betrokken
Verantwoordelijk
Integer | Risicobewust | Gericht op resultaten | Beloftes waarmaken
Ambitieus
Energie | Lef | Innovatief | Focus op ontwikkeling

Onze klanten

Van kind tot en met 60 plusser. Wij organiseren onze dienstverlening op de manier waarop jullie dat wensen.

Older Couple
Worker
Boy Study
Breed dienstenpakket
Persoonlijke benadering
Voor iedere klant een klantgerichte oplossing