bekendmaking: sms - alert bij transacties

Bij iedere transactie vanaf SRD 5.000 van uw DSB-girorekening ontvangt u een sms-alert. De creditcard-sms-alerts blijft u ontvangen na iedere transactie met uw creditcard. Via Online Banking kunt u zelf alerts instellen waarbij u de hoogte van het bedrag bepaalt. Dit kunnen pintransacties, salarisstortingen of automatische afschrijvingen zijn waarbij u een e-mail alert of een pushnotificatie ontvangt.

Met vriendelijke groet,

De Surinaamsche Bank N.V. 

Verhoging opname limiet DSB ATMs

De Surinaamsche Bank (DSB) kondigt aan dat vanaf 1 mei 2024 de limiet voor contante opnames bij  DSB geldautomaten (ATM's) zal worden verhoogd. Met ingang van deze datum kunnen de klanten van DSB maximaal SRD 10.000,- per dag opnemen bij haar ATM's (voorheen SRD 4.000,-).

Met deze verhoging van de opname limiet kunnen klanten nu grotere bedragen opnemen zonder meerdere transacties uit te voeren, wat zorgt voor een efficiƫntere bankbeleving. Het is een stap in de richting van het verder verbeteren van de financiƫle dienstverlening van DSB en het verhogen van het gebruiksgemak van haar klanten.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met DSB klantenservice via 471100 of een bezoek brengen aan een van haar kantoren