Updaten klantgegevens

DSB streeft ernaar om steeds meer gemak te bieden aan haar klanten. Daarom optimaliseren wij continu onze online diensten Internet Banking en Mobile Banking app.

Voor het optimaal gebruik van deze diensten willen wij u hierbij dringend verzoeken uw klantgegevens te updaten.

Het updaten van uw klantgegevens kan als volgt:

  1. Via bankmail: u ontvangt een bankmail met daarin de instructies en unieke link naar het formulier of
  2. Via uw prive email: u ontvangt een email met daarin de instructies of
  3. Via onze website: door HIER te klikken, kunt u uw gegevens makkelijk en snel updaten.
De Surinaamsche Bank in 2021
Nieuws
Og Dsb

Gewaardeerde klant,

Allereerst wens ik u een gelukkig en vooral een gezond 2021 toe. Het afgelopen jaar hebben we gezien hoe belangrijk dit is.
Als klant van De Surinaamsche Bank vertrouwt u erop dat uw geld niet alleen veilig is bij ons, maar ook dat u een klantgerichte dienstverlening van ons krijgt. Nu de wereld en dus ook Suriname te maken heeft met COVID-19 (Coronavirus), zijn deze waarden voor ons belangrijker dan ooit. De coronacrisis dwingt ons ertoe maatregelen te treffen ter bescherming van uw gezondheid en veiligheid alsmede die van onze medewerkers. Deze maatregelen beperken ons er helaas in om u de excellente service te bieden die u van ons gewend bent. De situatie noodzaakt ons de dienstverlening op een andere manier aan u aan te bieden – één die aangepast is aan de bijzondere omstandigheden waarin wij nu leven. Daarom wil ik deze gelegenheid aangrijpen om u enig inzicht te geven in de verschillende stappen die wij nemen om u die dienstverlening te geven die u van ons in de komende periode mag verwachten. Wij hebben geluisterd naar uw inzichten......Klik hier om verder te lezen.