Mededeling m.b.t buitenlandse overmakingen

Beste klant,

Momenteel ervaren wij technische problemen bij het uitvoeren van buitenlandse overmakingen en om deze reden verzoeken u om de buitenlandse overmakingen voorlopig niet via Internet Banking te doen maar tijdelijk handmatig middels een papierenopdracht. Op deze wijze kunnen we een en ander goed opvolgen en voorkomen dat dit tot onacceptabele vertragingen leidt.

Het formulier voor buitenlandse overmakingen vind u door op onderstaande knop te klikken. Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen (let wel door de procuratiehouder) en opsturen (voorzien van de verplichte onderliggende stukken) naar uw RM of uploaden via bankmail (onder vermelding van verzoek tot buitenlandse overmaking) of persoonlijk deponeren in de brievenbus op ons hoofdkantoor.

Heeft u recentelijk reeds een buitenlandse overmaking via Internet Banking geïnitieerd? Graag geen tweede opdracht opsturen ter voorkoming van een dubbele overmakingen.

Vanwege de uitzonderlijke situatie brengen wij u uiteraard geen extra kosten in rekening. Ook verzoeken wij u rekening te houden dat de overmaking wat vertraging kan oplopen maar wij mikken er op dat deze binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak en wij werken er met man en macht aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank N.V.

 

Afhalen pinpassen bij DSB Hermitage
Reactie
2020-09-11
Pos

Verloopt uw bestaande pinpas binnenkort?. DSB bezorgt uw nieuwe pinpas vanaf augustus bij u thuis!

Pinpassen die op de 30ste of 31ste van de maand  vervallen, worden in de 1e of 2e week van dezelfde maand  na 16:00 uur bij u thuisbezorgd.

Bezorging
Via een sms’je wordt u geïnformeerd dat uw pinpas binnenkort vervalt en thuis wordt bezorgd.

Voorlopig bezorgen wij alleen de pinpassen van klanten in Paramaribo. Indien u de enveloppe en/of pinpas beschadigd en of (half) open hebt ontvangen, gelieve deze te retourneren aan de bezorger.

Om zeker te zijn dat de enveloppe met de pinpas aan de juiste klant wordt afgegeven, zal de bezorger de klant vragen om zich middels een legitimatiebewijs te legitimeren.

Woont u buiten Paramaribo? Of was u niet thuis toen uw pinpas bezorgd werd? Dan kunt u uw pinpas in de laatste week van de maand ophalen op ons kantoor te Hermitage Mall en niet meer op ons kantoor te Kwatta. Het kantoor Hermitage Mall is open van 9.30 - 16.00 uur.