Mededeling m.b.t buitenlandse overmakingen

Beste klant,

Momenteel ervaren wij technische problemen bij het uitvoeren van buitenlandse overmakingen en om deze reden verzoeken u om de buitenlandse overmakingen voorlopig niet via Internet Banking te doen maar tijdelijk handmatig middels een papierenopdracht. Op deze wijze kunnen we een en ander goed opvolgen en voorkomen dat dit tot onacceptabele vertragingen leidt.

Het formulier voor buitenlandse overmakingen vind u door op onderstaande knop te klikken. Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen (let wel door de procuratiehouder) en opsturen (voorzien van de verplichte onderliggende stukken) naar uw RM of uploaden via bankmail (onder vermelding van verzoek tot buitenlandse overmaking) of persoonlijk deponeren in de brievenbus op ons hoofdkantoor.

Heeft u recentelijk reeds een buitenlandse overmaking via Internet Banking geïnitieerd? Graag geen tweede opdracht opsturen ter voorkoming van een dubbele overmakingen.

Vanwege de uitzonderlijke situatie brengen wij u uiteraard geen extra kosten in rekening. Ook verzoeken wij u rekening te houden dat de overmaking wat vertraging kan oplopen maar wij mikken er op dat deze binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak en wij werken er met man en macht aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank N.V.

 

Alles weten over Creditcards

Uw tevredenheid is zeer belangrijk voor De Surinaamsche Bank. Dus als u een vraag heeft, informatie zoekt, een product wilt aanvragen of een klacht heeft: DSB staat voor u klaar.

Ik heb mijn pinpas of creditcard verloren. Hoe kan ik mijn kaart laten blokkeren?
Ik heb mijn pinpas of creditcard verloren. Hoe kan ik mijn kaart laten blokkeren?
U kunt uw kaart laten blokkeren op vier manieren: • Via Phone Banking (via telefoonnummer 420420) • Via Internet Banking (zelf via de functie lost/stolen of stuur een e-mail aan DSB via bankmail) • Via Mobile Banking • Bij al onze kantoren (tijdens kantooruren) Als u na een blokkade uw kaart toch weer in uw bezit heeft, kunt u deze laten deblokkeren. Neem daarvoor tijdens kantooruren contact op met een van onze kantoren, of stuur een e-mail via Internet Banking. Ik heb gepind bij een ATM, maar er kwam geen geld uit. Het bedrag is wel van mijn rekening afgeboekt. Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen? U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met De Surinaamsche Bank door te bellen met 471100, ext. 1279, 1307 of 1321. Een medewerker zal uw naam, rekeningnummer, de locatie waar u heeft gepind en het bedrag dat u wilde opnemen noteren. Vervolgens stelt De Surinaamsche Bank een onderzoek in. Zodra het probleem achterhaald is, nemen wij contact met u op.
Wat moet ik doen als ik op vakantie ben en ik kan mijn Creditcard niet gebruiken?
Wat moet ik doen als ik op vakantie ben en ik kan mijn Creditcard niet gebruiken?
U kunt een bankmail (via Internet Banking) sturen of e-mailen naar contactcenter@dsb.sr of eventueel bellen naar +597 471100.
Hoe blokkeer ik mijn Creditcard?
Hoe blokkeer ik mijn Creditcard?
Uw creditcard kunt u heel snel zelf blokkeren via Internet Banking of via de Mobile Banking app via de optie: Mijn overzicht - Creditcard kiezen (let op de laatste 4 cijfers) - Kaart selecteren - Boven bij het gereedschap icoontje kiest u voor de optie "pas blokkeren".
Hoe deblokkeer ik mijn Creditcard zelf?
Hoe deblokkeer ik mijn Creditcard zelf?
Voor het deblokkeren van uw Creditcard dient u een bankmail (via uw Internet Banking) te verzenden waarbij u de laastste vier cijfers van uw Creditcard, uw volledige naam en reden van de deblokkering aangeeft.
Wat is de cvc-code?
Wat is de cvc-code?
De cvc-code (card verification code) is een veiligheidscode die op de achterkant staat. De code bestaat uit drie cijfers.
Wat heb ik nodig om een Creditcard aan te vragen?
Wat heb ik nodig om een Creditcard aan te vragen?
  • Ingevuld Creditcard aanvraagformulier
  • DSB USD Giro- of Spaarrekening
  • Geldig legitimatiebewijs
  • Uittreksel CBB (van de hoofd- en additionele kaarthouder)
  • Werkgeversverklaring
  • Laatste loonslip
  • Internet- en Mobile banking verplicht
Hoe vraag ik een Creditcard aan voor mijn partner?
Hoe vraag ik een Creditcard aan voor mijn partner?
Als u reeds een DSB Creditcard houder bent, dan kunt u een additionele Creditcard voor uw partner aanvragen via Bankmail. Indien uw partner nog geen rekeninghouder bij ons is, dient hij of zij een recente loonslip, bewijs van inkomen en een CBB uitreksel mee te sturen.
Hoe lang is een DSB Creditcard geldig?
Hoe lang is een DSB Creditcard geldig?

Een creditcard van DSB is twee jaar geldig.