Mededeling m.b.t buitenlandse overmakingen

Beste klant,

Momenteel ervaren wij technische problemen bij het uitvoeren van buitenlandse overmakingen en om deze reden verzoeken u om de buitenlandse overmakingen voorlopig niet via Internet Banking te doen maar tijdelijk handmatig middels een papierenopdracht. Op deze wijze kunnen we een en ander goed opvolgen en voorkomen dat dit tot onacceptabele vertragingen leidt.

Het formulier voor buitenlandse overmakingen vind u door op onderstaande knop te klikken. Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen (let wel door de procuratiehouder) en opsturen (voorzien van de verplichte onderliggende stukken) naar uw RM of uploaden via bankmail (onder vermelding van verzoek tot buitenlandse overmaking) of persoonlijk deponeren in de brievenbus op ons hoofdkantoor.

Heeft u recentelijk reeds een buitenlandse overmaking via Internet Banking geïnitieerd? Graag geen tweede opdracht opsturen ter voorkoming van een dubbele overmakingen.

Vanwege de uitzonderlijke situatie brengen wij u uiteraard geen extra kosten in rekening. Ook verzoeken wij u rekening te houden dat de overmaking wat vertraging kan oplopen maar wij mikken er op dat deze binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak en wij werken er met man en macht aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank N.V.

 

Dsb Website Banner
Mijn bank, mijn manier van bankieren
Nu ook mogelijk: Omzetten Valuta naar SRD

Vanaf maandag 19 juni 2023 biedt DSB Internet Banking & Mobile Banking app de mogelijkheid om:

- USD of EUR om te zetten in SRD

- USD om te zetten in EUR en omgekeerd

Voor deze omzettingen wordt de geldende dagkoers op het moment van verwerking gehanteerd. 

Icon Facebook
55.000+
Volgers op facebook
Icon customers
200.000+
Tevreden klanten
Actuele wisselkoersen
Actuele tussenkoers
Aankoop
Verkoop
EUR/USD
1.0307
1.0621
Valuta
Aankoop
Verkoop
Amerikaanse Dollar
37.67
38.44
Euro
39.42
40.22
Laatst bijgewerkt op: 2023-10-03 14:30:00
NIEUWS: Online Banking is vernieuwd!

DSB Online Banking is op 11 september ge-upgrade en biedt u nu nog meer handige en verbeterde functionaliteiten. Ga naar de webpagina door op onderstaande knop te klikken en lees meer over ons nieuw DSB Online Banking.

Meer opties, nog meer gemak!

Meer informatie over onze tarieven