Mededeling voor Mobile Banking gebruikers

Beste klant,

Vanwege veiligheidsredenen is vanaf 15 mei 2022 minimaal Android 7 of iOs 12 vereist voor gebruik van onze DSB Mobile Banking app.

Om gebruik te kunnen maken van DSB Mobile Banking app gelieve uw huidig besturingssysteem te updaten. Lukt dat niet, dan kunt u inloggen via uw browser voor DSB Internet Banking. Let wel, hiervoor heeft u uw Internet Banking gebruikersnaam en de DSB I-Signer (of I-Signer app) nodig.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank

Digitalisering Fase 1
Mijn bank, mijn manier van bankieren!
USD-koers te hoog? DSB geeft u 10% korting!

Als particuliere klant bieden wij u tot 30 juni 2021 eenmalig de mogelijkheid om vanaf $250 tot max. $6.000 aan te kopen voor alle doeleinden. U ontvangt daarbij 10% korting op de verkoopkoers van de Centrale Bank van Suriname die op de dag en het moment van afhandeling geldt.

Hoe aan te vragen:

  • Dien uw aanvraag in via Bankmail in DSB Internet Banking o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening.
  • Onze Prime Banking klanten kunnen contact opnemen met hun relatiemanager of mailen naar primebanking@dsb.sr o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening
  • Onze klanten in Nickerie kunnen mailen naar nickerie@dsb.sr o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening.

 

Overige voorwaarden:

U dient een particuliere SRD- en USD-giro en/of spaarrekening (particulier) bij DSB aan te houden. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, wordt de transactie de eerstvolgende werkdag giraal afgehandeld onder voorbehoud van beschikbare USD’s. U kunt max. $800 contant per klant, per maand opnemen. De kosten bij een contante opname bedragen 2,5% van het op te nemen bedrag in USD. De USD-voorraad is beperkt.

 

Dollars (002)