Dsb 519 Valentijn Webbanner 1013x480 (1)
Mijn bank, mijn manier van bankieren
USD-koers te hoog? DSB geeft u 10% korting!

Als particuliere klant bieden wij u tot 30 juni 2021 eenmalig de mogelijkheid om vanaf $250 tot max. $6.000 aan te kopen voor alle doeleinden. U ontvangt daarbij 10% korting op de verkoopkoers van de Centrale Bank van Suriname die op de dag en het moment van afhandeling geldt.

Hoe aan te vragen:

  • Dien uw aanvraag in via Bankmail in DSB Internet Banking o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening.
  • Onze Prime Banking klanten kunnen contact opnemen met hun relatiemanager of mailen naar primebanking@dsb.sr o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening
  • Onze klanten in Nickerie kunnen mailen naar nickerie@dsb.sr o.v.v. aanvraag USD. Vermeld het bedrag in USD dat u wenst aan te kopen en uw SRD- en USD-giro en/of spaarrekening.

 

Overige voorwaarden:

U dient een particuliere SRD- en USD-giro en/of spaarrekening (particulier) bij DSB aan te houden. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, wordt de transactie de eerstvolgende werkdag giraal afgehandeld onder voorbehoud van beschikbare USD’s. U kunt max. $800 contant per klant, per maand opnemen. De kosten bij een contante opname bedragen 2,5% van het op te nemen bedrag in USD. De USD-voorraad is beperkt.

 

Dollars (002)