Mededeling m.b.t buitenlandse overmakingen

Beste klant,

Momenteel ervaren wij technische problemen bij het uitvoeren van buitenlandse overmakingen en om deze reden verzoeken u om de buitenlandse overmakingen voorlopig niet via Internet Banking te doen maar tijdelijk handmatig middels een papierenopdracht. Op deze wijze kunnen we een en ander goed opvolgen en voorkomen dat dit tot onacceptabele vertragingen leidt.

Het formulier voor buitenlandse overmakingen vind u door op onderstaande knop te klikken. Dit formulier kunt u invullen, ondertekenen (let wel door de procuratiehouder) en opsturen (voorzien van de verplichte onderliggende stukken) naar uw RM of uploaden via bankmail (onder vermelding van verzoek tot buitenlandse overmaking) of persoonlijk deponeren in de brievenbus op ons hoofdkantoor.

Heeft u recentelijk reeds een buitenlandse overmaking via Internet Banking geïnitieerd? Graag geen tweede opdracht opsturen ter voorkoming van een dubbele overmakingen.

Vanwege de uitzonderlijke situatie brengen wij u uiteraard geen extra kosten in rekening. Ook verzoeken wij u rekening te houden dat de overmaking wat vertraging kan oplopen maar wij mikken er op dat deze binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak en wij werken er met man en macht aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

De Surinaamsche Bank N.V.

 

Dsb Website Banner
Mijn bank, mijn manier van bankieren
DSB Online Banking wordt vernieuwd!

Het is bijna zover……DSB Online Banking wordt vernieuwd met handige en verbeterde functionaliteiten.

Op deze pagina vind je alle informatie over het vernieuwde en verbeterde Online Banking systeem van De Surinaamsche Bank.

Online Banking is de nieuwe verzamelnaam voor Internet Banking en de handige Mobile Banking app. Voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten gaan Internet Banking en de Mobile Banking app er anders uit zien met meer opties en nog meer gemak! De opties voor de particuliere gebruikers en de zakelijke gebruikers zijn verschillend.

De vernieuwde en verbeterde functionaliteiten zijn:

  • Inloggen in Internet Banking middels Push notifications i.p.v. de i-Signer
  • Zelf je wachtwoord resetten
  • Een bankmail versturen via de Mobile Banking app en meer
  • Zelf je bankpas blokkeren/deblokkeren

De go-live datum is gepland voor maandag 11 september. 

Meer informatie volgt!

Webbanner Online Banking Klein (481 X 344 Px)